MURER

Renovering Vi beskæftiger os med alt fra mindre opgaver, som facaderenovering og mindre istandsættelse til gennemgribende renoveringer af ejendomme. Vi påtager os opgaver både i totalentreprise eller fagentreprise. (Ved totalentreprise kan vi levere en løsning, hvor vi står for kontakten til leverandører og fagentrepriser). Endvidere kan vi tilpasse opgaven over en kortere eller længere periode, alt efter Deres ønsker og behov.

Til- og ombygning Vi anser ingen opgave for at være for stor eller for lille. Vi beskæftiger os med alt lige fra gennemgribende ombygning og renovering til små reparationsopgaver. Modernisering af køkken og bad er blandt vore spidskompentancer og udfører gerne opgaver i totalentreprise.
Vi har et tæt samarbejde med bl.a VVS- og EL-installatør hvilket gør at kundens ombygning/renovering bliver nøje tilrettelagt uden unødigt ventetid mellem håndværkerne.

Murerarbejde Enhver opgave bliver nøje fulgt af mester som følger opgaven helt til dørs, og først betragter opgaven som løst, når kunden er tilfreds.
Rådgivning er en af de vigtigste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat, så tag gerne en uforpligtende snak med os omkring hvorledes projektet skal løses. Vi har gennem årene lavet et utal af moderne projekter, og kan ligeledes hjælpe med inspiration og gode råd allerede i den tidlige fase.

Vi varetager bl.a.: – Reparationsarbejde – Badeværelser – Køkkener – Forsikringsskader – Tilbygning – Renovering – Flisearbejde – Fugearbejde – Tagarbejde - Kloakarbejde - Totalentreprise.

Du behøver ikke at bo i Vanløse eller Skovlunde – Vi udfører arbejde overalt på Sjælland - Ring til os for et uforpligtende tilbud
 

KLOAK

Tænker du over, hvordan din kloak fungerer i dagligdagen?

Nej vel, men den dag de ikke fungerer opdager vi straks hvor afhængig vi er af dem. Et helt og velfungerende kloaknet er altafgørende for hygiejne og sundhed. Et velfungerende kloaknet holder samtidig rotter væk. Andre problemer kan være vand eller fugt i kælderen.

Måske mangler du nødvendigt dræn omkring dit hus eller skal det eksisterende dræn tjekkes?

Byens Murerfirma A/S er autoriseret og godkendt af kloakmestrenes kvalitetskontrol. Vi udfører stort set alle opgavetyper inden for kloak og drænarbejde, hvad enten det er fejlfinding og reparationer på eksisterende kloak, nedsivningsanlæg, drænsystemer, eller etablering af nye installationer. Når du kontakter os, stiller vi vore erfaringer til rådighed og rådgiver gerne om f.eks. myndighedskrav, materialevalg, vedligeholdelse, kvaliteter m.m.

.